Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εισιτήρια διαρκείας για ακόμη μια εβδομάδα

Δημοφιλή

Το καλοκαίρι του 2019, με τον ΠΑΟΚ να έχει αναδειχτεί νταμπλούχος, ο κόσμος… εξαφάνισε στην κυριολεξία τα διαρκείας. Ο συνολικός απολογισμός των 22.154 εισιτηρίων, που είχαν διατεθεί εκείνο το καλοκαίρι, συνιστά το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του Δικεφάλου.

Μπορεί φέτος να απειληθεί εκείνο το ρεκόρ; Ο χρόνος-για την ακρίβεια, οι ημέρες που ακολουθούν-θα δείξει, αν και, σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο τελικός αριθμός αναμένεται ν΄ αγγίξει τις 20 χιλιάδες.

Η δεύτερη περίοδος πώλησης των διαρκείας (η αντίστοιχη πρώτη αφορούσε αποκλειστικά τους περσινούς κατόχους κι όσους ήθελαν ν’ ανανεώσουν τις θέσεις τους) άρχισε την περασμένη Τρίτη. Κι αρκούσε μόνο μια ημέρα, προκειμένου ο συνολικός αριθμός των διαρκείας να ξεπεράσει τον αντίστοιχο περσινό (11.120).

Πλέον, όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώθηκαν και έγιναν διαθέσιμες προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η δεύτερη περίοδος διάθεση των διαρκείας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου (στις 18.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Θύρα 1: 925 ευρώ

Θύρες 2-3: 660 ευρώ

Θύρα 4: 190 ευρώ

Θύρες 5-6: 450 ευρώ

Θύρα 7: 220 ευρώ

VIP: 3.000 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία