Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Εισιτήρια διαρκείας: Το δέλεαρ της Ευρώπης κι η σύγκριση με τους άλλους

Δημοφιλή

Ακριβότερα κατά σχεδόν 13% σε σχέση με πέρσι, αλλά με τα ευρωπαϊκά ματς της φάσης του league stage (που μπορεί να είναι και για το Τσάμπιονς Λιγκ) να συμπεριλαμβάνονται, πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Πολύ πιο ακριβά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, τα οποία, μάλιστα, δεν περιλαμβάνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε καν για τα προκριματικά του καλοκαιριού. Απλά, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τα πιο φθηνά διαρκείας (δεν υπάρχουν εκπτώσεις για όσους ανανεώνουν) αρχίζουν από 300 ευρώ (στο πέταλο των φανατικών οπαδών) και φθάνουν μέχρι τα χίλια ευρώ (στα VIP οι τιμές εκτοξεύονται σε 3500 και επτά χιλιάδες ευρώ). Επιπλέον, για την αγορά διαρκείας της ΑΕΚ είναι υποχρεωτική η αγορά κάρτας φίλου διαρκείας ΑΕΚ (προς ενίσχυση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ) κόστους 20 ευρώ.

Ακριβότερα από του ΠΑΟΚ και φθηνότερα από της ΑΕΚ είναι τα διαρκείας του Ολυμπιακού, για τα οποία, πάντως, απαιτείται η αγορά της κάρτας μέλους Ολυμπιακού αξίας 75 ευρώ. Τα πιο φθηνά διαρκείας στο «Καραϊσκάκης» αφορούν το πέταλο των οργανωμένων οπαδών (195 ευρώ για ανανεώσεις, 250 για νέους κατόχους), ενώ τα πιο ακριβά (εκτός των VIP) στοιχίζουν 1625 ευρώ (για ανανεώσεις) και δύο χιλιάδες ευρώ (για νέους κατόχους). Ας σημειωθεί ότι τα διαρκείας του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός, που μετακομίζει στο Ολυμπιακό στάδιο, όχι μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, αλλά και τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, δεν έχει εκδώσει ακόμη ανακοίνωση για τα διαρκείας.

Ο Αρης, τέλος, έχει-σε σχέση με τον ΠΑΟΚ-πιο ακριβά εισιτήρια διαρκείας στα πέταλα (220 ευρώ) και λίγο πιο φθηνά στις κεντρικές θύρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

EURO 2024: Προημιτελικοί με φαβορί και ζόρικα αουτσάιντερ

Η προημιτελική φάση του EURO 2024 ολοκληρώνεται το Σάββατο (6/7) με άλλα δύο «μεγάλα» και πολύ αμφίρροπα παιχνίδια στο...

Στην ίδια κατηγορία