Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εισιτήρια… τέλος για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Europa League μπαίνει σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σε δύο εβδομάδες θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το League Phase της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τη Γαλατασαράι (25/9) στο RAMS Park. Μπορεί ακόμη να μην έχουν υπάρξει εξελίξεις, αναφορικά με το αν θα διατεθούν εισιτήρια στους φίλους του Δικεφάλου, ωστόσο πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο θα αποτελέσει την πρεμιέρα της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για την αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» στο Old Trafford, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7 Νοεμβρίου. Αρκετοί φίλαθλοι θέλουν να ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των Πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα της Premier League. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των «Κόκκινων Διαβόλων» το εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι sold out.

«Τα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί και οποιεσδήποτε μελλοντικές κυκλοφορίες θα πωλούνται αποκλειστικά σε United Members και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που εξαιρέθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Γιουνάιτεντ.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του Τεν Χαγκ, το οποίο έχει ανακοινωθεί ως sold out. Με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στην Τβέντε (25/9), οι υπόλοιποι αγώνες έχουν ανακοινωθεί ως sold out, έχοντας περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για μέλη του συλλόγου.

Ειδικότερα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα υποδεχθούν στην ιστορική έδρα τους -εκτός από την Τβέντε- τον ΠΑΟΚ (7/11), την Μπόντο Γκλιμτ (28/11) και την Ρέιντζερς (23/1), με τα τρία τελευταία παιχνίδια να μην έχουν εισιτήρια σε ελεύθερη διάθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία