Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκανε το 16×16 και… συνεχίζει ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 16η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών τον ΑΟ ΡΕΑ, του οποίου και επικράτησε με 2-0, αυξάνοντας την διαφορά στους 11 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και στους 12 από τον ΟΦΗ που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ασταμάτητη η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη έκανε στο πρωτάθλημα το 16 στα 16!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και την κατοχή της μπάλας και μπόρεσε να βρει το τέρμα που θα τον έβαζε μπροστά στα μέσα του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, στο 24ο λεπτό, η Μήτκου έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα και η Έμιλι Χέλμβαλ με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0, που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει τον έλεγχο και να χάνει κάποιες ευκαιρίες, μέχρι το 69ο λεπτό, όπου η αρχηγός των Μόνιμων Πρωταθλητριών, Θωμαή Βαρδαλή εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και σκόραρε με απευθείας εκτέλεση, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα 100 τέρματα με την φανέλα του Δικεφάλου.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ Morris συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, κάνοντας το 16 στα 16 στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 48 βαθμούς και… καλπάζει για το 19ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 15:00, όπου θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα την Καστοριά, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Women’s Football League.

ΠΑΟΚ – ΑΟ ΡΕΑ: 2-0

Ημίχρονο: 1-0

Τα γκολ: Χέλμβαλ 24′, Βαρδαλή 69′

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη, Φεραντάνς, Κοσκερίδου, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα, Χέλμβαλ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία