Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έκλεισε» Λόβρεν στο παρά πέντε ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η πολύωρη σύσκεψη κορυφής στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της «ασπρόμαυρης» διοίκησης έδειξε… Ντέγιαν Λόβρεν για τον ΠΑΟΚ που κινήθηκε άμεσα προκειμένου να κλείσει την εκκρεμότητα στο κέντρο της άμυνάς του και εν τέλει τα κατάφερε στο παρά πέντε με την προσθήκη του 35χρονου Κροάτη στόπερ με διετές συμβόλαιο συνεργασίας! Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από πληροφορίες του FORZAonline, οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών βρισκόταν σε ικανοποιητικό στάδιο και όλα έδειχναν προφορική συμφωνία.

Εξ ου και η παραμονή των μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο Πόρτο Καρράς έως αργά το βράδυ (σ.σ πλην των Ράζβαν Λουτσέσκου και Χρήστου Καρυπίδη ελέω προπόνησης) προκειμένου να διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα πριν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Εξαρχής, η προσοχή μετατοπίστηκε στον Ουμάρ Σολέ όπως αποκάλυψε η εκπομπή PAOK Inside του FORZA Group TV, ωστόσο, δεδομένης της καθυστέρησης που παρουσίασε η περίπτωσή του και του χρόνου που πίεζε, ο Δικέφαλος εκδήλωσε ενδιαφέρον στον 35χρονο Κροάτη στόπερ της Λυών.

Σε πρώτη φάση από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ η μπάλα κρατήθηκε χαμηλά, επιλέγοντας να αποφύγει τον σχολιασμό γύρω από το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ντέγιαν Λόβρεν. Όπως και συνέβη, με την τελευταία ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας να ξεκαθαρίζει πως επήλθε οριστική συμφωνία και ο 35χρονος Κροάτης ντύνεται στα ασπρόμαυρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία