Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έκλεισε» με ήττα τις υποχρεώσεις του ο Καμαρά

Ολοκληρώθηκαν με ήττα από την Τανζανία οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μαντί Καμαρά με την εθνική Γουινέας (1-2) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Africa Cup of Nations, με τον 27χρονο χαφ του ΠΑΟΚ να ενεργοποιείται εκ νέου από θέση βασικού και να αγωνίζεται συνολικά 69΄ λεπτά. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα να προηγήθηκε στο 57΄με 1-0, ωστόσο, οι Τανζανοί μάζεψαν το μυαλό τους σημειώνοντας ολική ανατροπή.

Αναφορικά με τον Μαντί Καμαρά κατέγραψε 43 επαφές με τη μπάλα, έχοντας 27/33 ακριβείς πάσες (82%), μία επιτυχημένη προσπάθεια ντρίπλας, 4/3 κερδισμένες μονομαχίες εδάφους και 1/2 εναέρια ενώ επιχείρησε και ένα σουτ εκτός περιοχής πριν αντικατασταθεί από τον Φρανσουά Κομανό. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα διαδοχική ήττα της Γουινέας στα προκριματικά που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου, πίσω από Λ.Δ. Κονγκό, Τανζανία και Αιθιοπία.

Δείτε παρακάτω το πεδίο δράσης του Μαντί Καμαρά κόντρα στους Τανζανούς:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version