Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Εκλογές στον ΑΣ ΠΑΟΚ σε κλίμα αβεβαιότητας

Δημοφιλή

Η ώρα των εκλογών έρχεται για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και στις 21 Οκτωβρίου θα προκύψει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 14/10, ωστόσο επειδή δεν πρόκειται να υπάρξει απαρτία, θα διεξαχθεί μια βδομάδα αργότερα, στο PAOK SPORTS ARENA.

To μεγάλο ερωτηματικό είναι αν ο Θανάσης Κατσαρής θα θελήσει να είναι εκ νέου υποψήφιος και να παραμείνει στη θέση του προέδρου του συλλόγου. Μετά από 26 χρόνια στην ηγεσία του Α.Σ., ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Κατσαρής θα συνεχίσει.

Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη, άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται να πάρει τα ηνία.

“Τα χρόνια είναι πολλά, υπάρχει σωματική, αλλά και οικονομική κόπωση. Σ΄ αυτό το διάστημα καταφέραμε πολλά, στα περισσότερα αθλήματα ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός και πρωταγωνιστεί και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να βρεθεί ένας άνθρωπος, με ειδικό βάρος, εκτόπισμα και οικονομικό υπόβαθρο, που θα τον κρατήσει τον σύλλογο ψηλά” είπε μεταξύ άλλων ο Κατσαρής.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Κατσαρής είναι διατεθειμένος θα συνεχίσει στην ηγεσία του Ερασιτέχνη, καθώς και αν υπάρξει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.

Βάσει καταστατικού, οι ενδιαφερόμενοι για το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μέχρι 5 μέρες πριν τη συνέλευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικες επιτέθηκαν σε 13χρονη

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων ήρθε στη δημοσιότητα όταν μια 13χρονη από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση...

Στην ίδια κατηγορία