Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκονγκ: «Γι΄αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ!»

Μετά την εφ΄όλης συνέντευξη που έδωσε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας FORZA, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ προχώρησε σε νέες τοποθετήσεις αναφορικά με τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλούντ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Όλοι μου έλεγαν για την ευκαιρία που έχεις εκεί να εγγυηθείς το μέλλον σου να σκεφτείς την οικογένεια και τα παιδιά σου» επισήμανε ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της Νιγηρίας.

Αναλυτικά όσα τόνισε σε νιγηριανά ΜΜΕ αναφορικά με τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία και την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν κάτι που δεν σκεφτόμουν πριν από το AFCON. Έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Έπαιζα ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κέρδισα το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Στοχεύαμε πρωτίστως στο Champions League και κατόπιν στο Europa League. Κατά τη διάρκεια του AFCON, προσπαθούσα να επικεντρωθώ στο να παίξω για τη Νιγηρία.

Σίγουρα μετά από τη διοργάνωση άρχισαν οι φήμες και ο ατζέντης μου μίλησε με πολλούς συλλόγους από όλο τον κόσμο, αλλά υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία. Τους μήνες μετά τον τραυματισμό μου επικεντρώθηκα στο να ξαναβρώ τη φόρμα μου και όταν συναντηθήκαμε ξανά στην αρχή της σεζόν μιλήσαμε για τα πάντα. Τότε αποφάσισα ότι ήταν κάτι που ήθελα να κάνω αν έκρινα κατάλληλη την πρόταση, αλλά την ίδια στιγμή όλοι μου έλεγαν για την ευκαιρία που έχεις εκεί να εγγυηθείς το μέλλον σου να σκεφτείς την οικογένεια και τα παιδιά σου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version