Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκονγκ: «Θα επιστρέψω δυνατότερος από ποτέ»

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου πως κατόπιν της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη από το AFCON επιδείνωσε τις ενοχλήσεις που «κουβαλούσε» από τη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση και εν τέλει διαπιστώθηκε πως αντιμετωπίζει θλάση 3ου βαθμού, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές ανησυχίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Όπως φάνταζε λογικό, το επόμενο βήμα ήταν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό να στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά την επέμβαση που είχε.

Όσα τόνισε ο 30χρονος στόπερ στα social media:

«Όπως πολλοί γνωρίζετε είχα έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του AFCON. Δυστυχώς αυτός ο τραυματισμός αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός από ότι εξαρχής νόμιζα. Πάντα έδινα το 100% και πίεζα τον εαυτό μου. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν παίξει κάτω από αυτές τις συνθήκες, υπό καθεστώς πόνου σε κάποια φάση της καριέρας τους είτε για λογαριασμό του κλαμπ τους είτε για το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα. Είναι μέρος του παιχνιδιού.

Κατάφερα να συνεχίσω στα νοκ-άουτ και ήμουν πρόθυμος να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον βοηθήσω για τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά μετά από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε πως ήταν καλύτερο μακροπρόθεσμα να κάνω επέμβαση σε αυτό το μομέντουμ. Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

Δείτε αναλυτικότερα όσα επισήμανε ο 30χρονος στόπερ του Δικεφάλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία