Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, φυσιολογικά κουρασμένος στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ

Αν και προηγήθηκε με πέναλτι του Στέφαν Σβαμπ στο 27ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Εξαιρετική εικόνα από τους Πρωταθλητές Ελλάδος στο πρώτο ημίχρονο, σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που ήταν φυσιολογικό, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν πραγματοποίησε κάποια αλλαγή καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τους Κυπελλούχους Βελγίου, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ποδοσφαιριστές από τον πάγκο τους.

Ορεξάτος ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απείλησε πρώτος με σουτ του Τόμας Μουργκ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Βέλγων.

Στο 17ο λεπτό, ο Ζόαν Σάστρε βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στα δεξιά της περιοχής, έκανε το συρτό σουτ, όμως μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ο Μορίς. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουργκ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Σβαμπ έκανε επαφή με την μπάλα, όμως δεν ανησύχησε τους Βέλγους, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 26′ ο Μπράντον Τόμας τσίμπησε έξυπνα την μπάλα και ανατράπηκε, κερδίζοντας το πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα ο Στέφαν Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση.

Στο 31′ ο Τσιγγάρας βρήκε με ωραία κάθετη τον Τάισον, αυτός γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, βρήκε τον Μπράντον ο οποίος έκανε τελική προσπάθεια κάνοντας προβολή, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 41′ ο Κοτάρσκι χρειάστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι απομακρύνοντας σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ του Φρανσουά.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος καθ’ όλη την διάρκειά του και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, βρήκε απάντηση στο γκολ-πέναλτι του Σβαμπ, με τον Ελ Χατζ να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στον Ντέιβιντ, ο οποίος με κοντινό πλασέ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 50ό λεπτό.

Στο 58′ ο Μπάμπα, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια των Πρωταθλητών Ελλάδας, βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στο 66′ η Ουνιόν βρήκε και δεύτερο γκολ με τους Βέλγους να φεύγουν από τα δεξιά και με κεφαλιά του Καπαγκού έκανε το 1-2, ενώ με την σέντρα ο Καπαγκού είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, όμως ο Κοτάρσκι απέκρουσε την μπάλα στο τετ α τετ.

Στο 71ο λεπτό, ο Ντέιβιντ πέρασε στο ένας εναντίον ενός τον Μουργκ και επιχείρησε μια σέντρα σουτ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 83′ και μετά από κλέψιμο και ωραία προσπάθεια του Σάστρε, ο Μπράντον βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Ένα σουτ του Ντέιβιντ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων στο 87ο λεπτό, ήταν η τελευταία στιγμή της φιλικής αναμέτρησης, με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στις 20:00 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό των Πρωταθλητών Ελλάδος, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδική Φίτεσε.

ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 1-2

Ημίχρονο: 1-0

Τα γκολ: Σβαμπ 27′ (πεν.) – Ντέιβιντ 50′, Καπαγκού 66′

Κάρτες: –

Δοκάρι: Ντέιβιντ 71′

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Μπράντον.

Σεν Ζιλουάζ: Μόρις, Ράσμουσεν, Αγιένσα, Τεκλάμπ, Φρανσουά, Κάστρο-Μόντες, Πουέρτας, Βανχούτε, Ματσίντα, Φουσεϊνί, Ντονί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version