Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Εξάρα» με ασπρόμαυρο άρωμα για την Ελλάδα

Δημοφιλή

Η Εθνική Ελλάδας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και σκόρπισε με 6-0 την Ανδόρα στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου της League C για το Euro 2025 κι έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλο. Πρωταγωνίστρια για τη «γαλανόλευκη» η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, η οποία έκανε χατ – τρικ. Η 21χρονη επιθετικός του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στο 69′, στο 79′ και στο 89′, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. Προηγουμένως, είχε ανοίξει το σκορ μόλις στα 49 δευτερόλεπτα του αγώνα η Σοφία Κόγγουλη μετά από ασίστ της Βεατρίκης Σαρρή.

Η 26χρονη επιθετικός σκόραρε στο 23΄ για το 2-0 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με προβολή έπειτα από σέντρα της Μαρίας Μήτκου. Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης η Κόγγουλη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα κάνοντας το 3-0 για την Εθνική Ελλάδας προτού αναλάβει δράση η Παπαδοπούλου. Η «γαλανόλευκη», η οποία έφθασε μετά από αυτή τη νίκη τους 13 βαθμούς, την Τρίτη (16/7) θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο, το οποίο ηττήθηκε από τα Νησιά Φερόε με 2-1 και παρέμεινε στους 10 βαθμούς, για την πρωτιά του τρίτου ομίλου της League C και την πρόκριση στα playoffs του Euro.

Ελλάδα: Γιαννακούλη, Κοτσάκι, Μήτκου (73′ Καπνίση), Γεωργίου, Κακαμπούκη, Σαρρή (64′ Βαρδαλή), Σπυριδωνίδου, Κοσκερίδου, Παπαθεοδώρου (73′ Στράντζαλη), Παπαδοπούλου, Κόγγουλη (64′ Μοσκοφίδου).

Ανδόρα: Βάσκεθ, Ρόσας, Μουέλας, Σόλε Παλάου, Μάρκες, Γιουχ (75′ Κορέια), Λακούρ (46′ Τιθόν), Κολόμπρανς, Σιν, Ντελ Μπάρκο (75′ Βεντρέγ), Ρουθάφα

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της League C

Ελλάδα: 13
Μαυροβούνιο: 10
Νησιά Φερόε: 6
Ανδόρα: 0

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

16/07 Μαυροβούνιο – Ελλάδα
16/07 Ανδόρα – Νησιά Φερόε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία