Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξελίξεις με Τσαλόφ-Τισουντάλι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζει την Μπάνια Λούκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά θέματα έχουν μπει στην άκρη!

Οι υποθέσεις Τισουντάλι και Τσάλοφ παραμένουν στο προσκήνιο και ο Δικέφαλος τις δουλεύει προκειμένου να τις φέρει στα μέτρα του και να τις κλείσει με θετικό τρόπο.

Αναφορικά με τον Μαροκινό που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει μαζί του και πλέον υπάρχει έντονη διαπραγμάτευση με τη Γάνδη, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της. Ο βελγικός σύλλογος ζητά από τους «ασπρόμαυρους» 4 εκατομμύρια, με τον Δικέφαλο να προσπαθεί μέσω των διαπραγματεύσεων να ρίξει αυτό το ποσό.

Πρέπει να σημειωθεί βέβαια, πως ο Τισουντάλι γνωρίζει άψογα τι εστί ΠΑΟΚ, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, εκεί που ρώτησε τα πάντα και πήρε απαντήσεις για όλα από τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και εντός της ημέρας επί του θέματος!

Όσον αφορά τον Φέντορ Τσαλόφ η καθοριστική ημέρα για την υπόθεση του δείχνει πως θα είναι η Πέμπτη 25 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ πιέζει για να στείλει και εγγράφως τη θετική του απάντηση, καθώς θέλει να κλείσει άμεσα την υπόθεση φορ και να στραφεί σε αυτή του χαφ.

Όπως γίνεται κατανοητό τα μεταγραφικά θέματα τρέχουν και ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα τα ανοικτά του ζητήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία