Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξερευνεί τη Θεσσαλονίκη ο Λόβρεν

Δημοφιλή

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στην Τουρκία ενόψει της πρώτης του ευρωπαϊκής πρόκλησης με τη Γαλατασαράι (25.09) για το League Phase του UEFA Europa League χωρίς να υπολογίζει στους Μπράντον Τόμας-Αντώνη Τσιφτσή που συνεχίζουν ατομικά προγράμματα προετοιμασίας. Στέφαν Σβαμπ και Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσαν το «στίγμα» τους πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Τούρκους, με τον πρώτο να επισημαίνει ότι «έχουμε ένα γκρουπ που μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλές συνθήκες» και τον δεύτερο να ξεκαθαρίζει πως «θα δώσουμε τα πάντα κόντρα στη Γαλατασαράι και στη συνέχεια θα το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι για να εστιάσουμε στο επόμενο».

Όπως είναι ήδη γνωστό, το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ, Ντέγιαν Λόβρεν, βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί πως ο 35χρονος Κροάτης αμυντικός εξερευνεί το νέο περιβάλλον που ζει, ξεκινώντας τις πρώτες του βόλτες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξοικειωθεί το συντομότερο δυνατόν. Με δεδομένη την παραμονή του στην πόλη για τον εκτός έδρας αγώνα των «ασπρόμαυρων» με τη Γαλατασαράι, γεμίζει μπαταρίες και απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης ενόψει συνέχειας.

«Με τον ΠΑΟΚ θέλω να κερδίσω όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μου, σ’ όποιο σύλλογο κι αν αγωνίστηκα. Γνωρίζω πολλούς Κροάτες, που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μίλησα με κανέναν. Δεν χρειάστηκε, καθώς ήδη γνωρίζω πολλά για την ομάδα. Η στήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για μένα, θα τους αποζημιώσω μέσα στο γήπεδο. Χωρίς αυτούς, έχουμε έναν παίκτη λιγότερο στο γήπεδο», επισήμανε χαρακτηριστικά στην κάμερα του PAOK TV.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου γίνεται 55άρης

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την «μάχη» με την Γαλατασαράι, σε ένα ματς που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα καταγράψει...

Στην ίδια κατηγορία