Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξι στα έξι για Γαλατασαράι, «καθάρισε» και τη Φενερμπαχτσέ

Την πολύ καλή της φόρμα επιβεβαίωσε η Γαλατασαράι και στο σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τη Φενερμπαχτσέ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης επικράτησε με 3-1, πέτυχε την έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και, φυσικά, φιγουράρει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Οκάν Μπουρούκ παρέταξε την ομάδα του με τον Μουσλέρα κάτω από τα δοκάρια, τους Αϊχάν και Γιάκομπς στα δύο άκρα της άμυνας (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), τους Σάντσεζ και Μπαρντακτζί στα στόπερ, τους Σάρα και Τορέιρα στις θέσεις των κεντρικών χαφ, τους Γιλμάζ και Αγκιούν στα εξτρέμ, τον Μέρτενς σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Οσιμεν στην κορυφή της επίθεσης.

Σε διάστημα επτά λεπτών η Γαλατασαράι πέτυχε δύο γκολ. Στο 21΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Λιβάκοβιτς, ενώ στο 28΄ ο Μέρτενς διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ.

Στο 59΄ ο Σάρα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 υπέρ της ομάδας του, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης για τη Γαλατασαράι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντζέκο μείωσε σε 1-3, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version