Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Δημοφιλή

Για τα καλά, μπαίνουμε σε φθινοπωρινό σκηνικό καθώς, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9), η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού από το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) θα είναι οι θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο, καθώς και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 8 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ, θα πνέουν από το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, στις Σποράδες, στην ανατολική Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Εύβοια, στην περιοχή των Κυθήρων και στης Κρήτης. Επισημαίνεται πως και στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα είναι πρόσκαιρα ενισχυμένοι. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων προβλέπεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (30/9).

Επίσης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα της Κυριακής (29/9) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (30/9) στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και πιο συγκεκριμένα στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Κυριακή (29/9) στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου και τη Δευτέρα (30/9) σε όλη τη χώρα, η οποία θα είναι της τάξεως των 6 με 8 βαθμών Κελσίου. Ενδεικτικά, σημειώνεται πως η θερμοκρασία τη Δευτέρα (30/9) δεν θα ξεπεράσει στη Θεσσαλονίκη τους 21 βαθμούς και στην Αθήνα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις μια φανέλα Μπακαγιόκο

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία