Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός εθνικής Νιγηρίας ο Εκόνγκ

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του ήταν στις 11 Φεβρουαρίου, όταν η Νιγηρία ηττήθηκε από την Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του παναφρικανικού κυπέλλου.

Ο λόγος για τον Τρόοστ Εκόνγκ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας του για τα παιχνίδια με Νότια Αφρική (7 Ιουνίου) και Μπενίν (τρεις μέρες μετά) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. Η πολύμηνη αποχή του από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του, αλλά και τη χειρουργική επέμβαση, στη οποία υποβλήθηκε, ήταν κι η βασική αιτία για να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Νιγηρίας για τα ματς με Νότια Αφρική και Μπενίν.

O 31χρονος κεντρικός αμυντικός καλείται από το 2015 στην εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετράει συνολικά 71 συμμετοχές.

Οσο για τον ΠΑΟΚ; Ο Εκόνγκ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα (έχει συμβόλαιο με το Δικέφαλο για άλλα δύο χρόνια) στις 3 Ιανουαρίου, όταν η ομάδα του Λουτσέσκου είχε επικρατήσει εύκολα του ΟΦΗ με 4-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version