Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Eλεύθερη είσοδος και… διαρκείας στα αποκαλυπτήρια

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ του Μάσιμο Καντσελιέρι παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον κόσμο του, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται τη TFT Σκοπίων, στο απόγευμα της Τετάρτης (28/8, 18:00). Στο φιλικό θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος, με τους «ασπρόμαυρους» να απευθύνουν νέο κάλεσμα, υπενθυμίζοντας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Το σημερινό φιλικό «τεστ» θα είναι ουσιαστικά και το μοναδικό που θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, καθώς θα διεξαχθούν εκτός έδρας (σε Αθήνα και Κάλιαρι) οι τέσσερις φιλικοί αγώνες που ακολουθούν και με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Άξιο αναφοράς μάλιστα ότι υπάρχει η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων διαρκείας από το PAOK Sports Arena μέχρι και τις 20:00, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, παράλληλα με την παρακολούθηση του αγώνα με τη TFT Σκοπίων. Υπενθυμίζεται επίσης ότι μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους σε προνομιακή τιμή οι κάτοχοι των διαρκείας της προηγούμενης σεζόν. Από την Κυριακή (01/09/24), τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο σε τιμές νέου εισιτηρίου και χωρίς καμία δέσμευση (θέσης και προνομιακής τιμής) για τους παλιούς κατόχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία