Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Έμαθε αντιπάλους στα προκριματικά του BCL ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο δύο αντιπάλων στα προκριματικά του Basketball Champions League, προκειμένου να αποσπάσει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη η κλήρωση για τα προκριματικά και τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Δικέφαλο να μαθαίνει τους αντιπάλους του στο BCL.

Ειδικότερα, η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι έχει τοποθετηθεί στο τρίτο γκρουπ-τουρνουά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς (Μ. Βρετανία) – Οραντέα (Ρουμανία). Σε περίπτωση που κερδίσει στον ημιτελικό, τότε θα αντιμετωπίσει στον τελικό των προκριματικών ή γαλλική Σολέ (που πηγαίνει απευθείας στα ημιτελικά κι αυτή) ή τον νικητή από το ζευγάρι Πεντίκσπορ-Ντεν Μπος.

Η κλήρωση χαρακτηρίζεται βατή για τον Δικέφαλο, καθώς απέφυγε ομάδες όπως την ισπανική Ανδόρρα και την Αντβέρπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ mateco θα συμμετέχει στο τρίτο τουρνουά και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απευθείας από τα ημιτελικά, καθώς είχε τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Τα προκριματικά θα διεξαχθούν στις 15-22 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA GROUP TV σε στέλνει Τούμπα με διαρκείας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα...

Στην ίδια κατηγορία