Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Έμαθε αντιπάλους στα προκριματικά του BCL ο ΠΑΟΚ

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο δύο αντιπάλων στα προκριματικά του Basketball Champions League, προκειμένου να αποσπάσει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη η κλήρωση για τα προκριματικά και τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Δικέφαλο να μαθαίνει τους αντιπάλους του στο BCL.

Ειδικότερα, η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι έχει τοποθετηθεί στο τρίτο γκρουπ-τουρνουά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς (Μ. Βρετανία) – Οραντέα (Ρουμανία). Σε περίπτωση που κερδίσει στον ημιτελικό, τότε θα αντιμετωπίσει στον τελικό των προκριματικών ή γαλλική Σολέ (που πηγαίνει απευθείας στα ημιτελικά κι αυτή) ή τον νικητή από το ζευγάρι Πεντίκσπορ-Ντεν Μπος.

Η κλήρωση χαρακτηρίζεται βατή για τον Δικέφαλο, καθώς απέφυγε ομάδες όπως την ισπανική Ανδόρρα και την Αντβέρπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ mateco θα συμμετέχει στο τρίτο τουρνουά και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απευθείας από τα ημιτελικά, καθώς είχε τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Τα προκριματικά θα διεξαχθούν στις 15-22 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version