Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έμφαση στην επιθετική τακτική

Δημοφιλή

Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή στα ευρωπαϊκά του καθήκοντα και τη «μάχη» με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με τον Τάρικ Τισουντάλι να επανέρχεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου και τους Μπράντον Τόμας-Αντώνη Τσιφτσή να ακολουθούν ατομικά προγράμματα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Αξίζει να επισημανθεί πως η περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα δεν εμπνέει ανησυχία δεδομένου ότι πρόκειται για μια περίπτωση κοιλιακών προσαγωγών, που ωστόσο είναι αντιμετωπίσιμη. Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν συνδέσει το συγκεκριμένο ζήτημα με επέμβαση, αλλά στα αρχικά του στάδια μπορεί να αντιμετωπιστεί και διαφορετικά.

Το σημερινό (18.09) πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο Ρουμάνος προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά σε υψηλό τέμπο, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απομονώνει τις αντιπροσωπευτικότερες στιγμές του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κερλίδη: «Να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ, στη Λαμία, απέναντι στον ΟΦΝΙ (21/09, 16:00), μίλησε στο acpaok.gr, η αθλήτρια της...

Στην ίδια κατηγορία