Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Eνα εκατομμύριο αυτοκίνητα Dacia με LPG

Το απίστευτο ορόσημο των 1 εκατομμυρίου αυτοκινήτων έφτασαν τα μοντέλα Dacia με κινητήρες διπλού καυσίμου, βενζίνης και LPG.

Η Dacia είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης και LPG) σε ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων της. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τα Sandero Streetway & Stepway, Duster και Jogger με τον επιτυχημένο 1000άρη ECO-G 100, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχθεί και δημοφιλής αλλά και αξιόπιστη επιλογή! Μάλιστα η Dacia είναι ο ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά LPG, με μερίδιο που έφτασε το 67%, στο τέλος του Ιουλίου του 2024, νούμερο που φανερώνει ότι σχεδόν το 40% των πελατών της μάρκας επέλεξε μοντέλα διπλού καυσίμου (βενζίνης – LPG).

Το LPG ωστόσο δεν είναι καινούρια ιστορία για τη μάρκα, αφού προσφέρει μοντέλα με εργοστασιακά τοποθετημένο σύστημα LPG από το 2010. Πρόσφατα οι πωλήσεις των μοντέλων με LPG έφτασαν το νούμερο-ορόσημο του 1.000.000 οχημάτων (σε όλες της χώρες που δραστηριοποιείται συνολικά). Το σύστημα διπλού καυσίμου, το οποίο μετονομάστηκε σε «ECO-G 100» το 2020, παρέχει ροπή έως και 170Nm  από τις 2.000σ.α.λ. και η ευελιξία του προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα:

https://trcoff.gr/news/dacia-lpg-1mil-cars

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version