Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένα τελευταίο τεστ για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Την παρουσία του στην Πτολεμαΐδα ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ Β, με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Μάλιστα το πρόγραμμα της Πέμπτης (29/8), περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση για την ομάδα των Παπαβασιλείου- Ταξίδη, που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τη σέντρα του παιχνιδιού να έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα, με την αποστολή της ομάδας να επιστρέφει στη «βάση» την Παρασκευή (30/8).

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ Β  βρίσκεται  στην Πτολεμαΐδα από τις 19 Αυγούστου, ενώ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, επικρατώντας με 4-1, κόντρα σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Super League.

Mε την επιστροφή της ομάδας δεν σταματούν τα φιλικά, αφού έχουν προγραμματιστεί ακόμα τρία κόντρα σε Πιερικό (05.09), Θερμαϊκό Θέρμης (07.09) και τον νεοφώτιστο Εθνικό Κεραμιδίου (14.09).

Aξίζει να σημειωθεί πως η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία