Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένας τραυματισμός και δύο δυνατές προπονήσεις

Δημοφιλή

Με δύο δυνατές προπονήσεις και μία μη αναμενόμενη απουσία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας πριν την αναχώρηση του αγωνιστικού τμήματος για το Χορστ της Ολλανδίας. Ο Τόμας Μουργκ δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση, έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος κι έκανε θεραπεία. Ο Αυστριακός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς τη Δευτέρα (24.06).

Από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της επισημαίνεται πως: Άλλη μια γεμάτη μέρα προετοιμασίας για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με διπλό πρόγραμμα και δουλειά σε όλους τους τομείς. Το πρώτο μέρος του προγράμματος το πρωί του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη, με ασκήσεις με βάρη, λάστιχα κι εμπόδια, αλλά και τουρνουά υψηλής έντασης σε μικρό χώρο. Το απόγευμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ασχολήθηκαν εναλλάξ με την αμυντική τακτική και τα τελειώματα.

Ο Τόμας Μουργκ δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση, έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος κι έκανε θεραπεία. Ο Αυστριακός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς τη Δευτέρα (24.06).

Την Κυριακή (23.06) το αγωνιστικό τμήμα θα δουλέψει στη Νέα Μεσημβρία στις 09:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία