Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Τισουντάλι»

Ο Ταρίκ Τισουντάλι βρίσκεται στην λίστα των προς πώληση ποδοσφαιριστών της Γάνδης και έτσι το όνομα του συνεχίζει να συνδέεται με διάφορες ομάδες στην Ευρώπη και στην Σαουδική Αραβία.

Μια από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ, με τα μέσα του εξωτερικού να εμπλέκουν ξανά τον Δικέφαλο στην υπόθεση του 31χρονου επιθετικού.

Θυμίζουμε πως η πρώτη αναφορά έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες, με τον βελγικό Τύπο να κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαροκινό στράικερ.

Σε νέοτερο δημοσίευμα τους, οι Βέλγοι αναφέρουν πως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τισουντάλι, ενώ στο πλάνο υπάρχουν πάντα και οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

«Ο Ταρίκ Τισουντάλι έδειξε μετά το τέλος της σεζόν ότι δεν είναι απρόθυμος για μεταγραφή και έχει ήδη συνδεθεί με συλλόγους από τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλα μέσα η Ελλάδα θα μπορούσε επίσης να αποτελεί μια επιλογή. Ενδιαφέρον για την Τισουντάλι δείχνουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ», γράφει χαρακτηριστικά το βελγικό ρεπορτάζ.

Ο 31χρονος προέρχεται από μία μεστή αγωνιστική χρονιά, όπου σημείωσε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 αναμετρήσεις, ενώ έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version