Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στο ΠΑΟΚ-ΠΟΤ Ηρακλής

Δημοφιλή

Ενισχυμένα προβλέπονται τα μέτρα ασφαλείας στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή την επικείμενη Κυριακή (22.09), όπως αποφασίστηκε σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη σημερινή (18.09) ημέρα αναφορικά με τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του τοπικού αγώνα.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν οι εκπρόσωποι ασφαλείας αμφότερων των ομάδων, η Αστυνομία, άνθρωποι της ΔΕΑΒ και αυτοί της Super League 2. Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής ζήτησαν αυξημένα μέτρα προστασίας όπως επίσης και η Αστυνομία, η οποία εισηγήθηκε απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση των «ασπρόμαυρων» βρήκε τηλεοπτική κάλυψη στην υβριδική πλατφόρμα του ΣΚΑΪ μετά την ομόφωνη απόφαση παραχώρησης των δικαιωμάτων της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό. Συνεπώς, οι φίλοι του Δικεφάλου που διαθέτουν smart TV θα έχουν την ευκαιρία να δουν την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στο ΣΚΑΪ Hybrid.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία