Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενίσχυση στα «φτερά» με Λορέντζο Μουρανάκα!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Λορέντζο Μουρανάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στη Βραζιλία στις 21/11/2004, ο Λορέντζο Μουρανάκα αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 172cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο σάλας από την Παλμέιρας τη σεζόν 2021-2022, παίζοντας σε νεαρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο.

Την επόμενη σεζόν παρέμεινε στην Βραζιλία, παίζοντας με τη φανέλα ακόμα μίας ιστορικής ομάδας, της Σάντος, τη σεζόν 2022-23.

Την περσινή σεζόν (2023-24), αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλας της Κόμπρα στην Stoiximan Futsal Super League. Στην ομάδα της Αττικής αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, καταγράφοντας 35 γκολ και 11 ασίστ, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν με 1.6 τέρματα μέσο όρο.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λορέντζο Μουρανάκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την μετακίνηση μου στον ΠΑΟΚ. Είναι εκπληκτικό να αγωνίζεσαι γι’ αυτή τη φανέλα, κάτι το οποίο μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη νέα σεζόν. Θέλω να κάνω ξεκάθαρο πως δεν θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη για να πίνω καφέδες, αλλά για πολλές νίκες, σπουδαίες εμφανίσεις και δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτή την βαριά φανέλα!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version