Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Εντός έδρας «γκέλα» για την Βικτόρια Πλζεν

Μετά την πρεμιέρα στο League Phase του Europa League, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα εγχώρια πρωταθλήματα. Μία εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι η Βικτόρια Πλζεν, η οποία έδωσε σήμερα (29/9) εντός έδρας παιχνίδι για το τσεχικό πρωτάθλημα.

Η επερχόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου, έμεινε στο 1-1 με την Μλάντα Μπόλεσλαβ, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία κόκκινη κάρτα. Η Βικτόρια άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με τον Πρινς Κουαμπίνα Αντού, ωστόσο ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου από τον Τόμας Λάντρα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μλάντα Μπόλεσλαβ είχε αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς ο ποδοσφαιριστής της, Ντένις Ντονάτ, αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, η Βικτόρια Πλζεν δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, στο 85′ δέχθηκε κι αυτή κόκκινη κάρτα, με τον Λούκας Τσερφ να αποβάλλεται από την αναμέτρηση.

Μετά από εννιά αγωνιστικές, η αντίπαλος του Δικεφάλου βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς, ενώ έχει ματς λιγότερο από τις Σλάβια Πράγας και Σπάρτα Πράγας, που προπορεύονται στη βαθμολογία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας στις 24 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, ο Αρης τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά ο Αρης πήρε τη νίκη με 1-0 στο ματς της Τούμπας, στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version