Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εντός έδρας ισοπαλία για την Αμπερντίν

Μετά από τρεις σερί νίκες και την ισοπαλία με την Ελσίνκι στο Europa Conference League, η Αμπερντίν προσγειώθηκε απότομα στο εγχώριο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 0-0 με την Σεντ Τζόνστον για την 8η αγωνιστική της Premiership. Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conferenece League άρχισε πολύ άσχημα το παιχνίδι απέναντι στην ουραγό και δημιούργησε ελάχιστα πράγματα.

Ο Ρίτσαρντ Γένσεν από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε έπειτα από παρέμβαση του VAR. Στο 2ο μέρος, οι παίκτες του Μπάρι Ρόμπσον βελτίωσαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, όμως και πάλι δεν κατάφεραν να νικήσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, ωστόσο η αστοχία και οι επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα κράτησαν το 0-0 μέχρι τέλους.

Η σύνθεση της Αμπερντίν:

Ρος, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Ντέβλιν (80′ Σόκλερ), Μπάρον, Σάινι (56′ Κλάρκσον), Χέιζ, Μακγκράθ (56′ Πόλβαρα), Μιόβσκι, Ντουκ.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version