Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εντυπωσίασε στην επιστροφή του ο Καμαρά!

Δημοφιλή

Για πρώτη φορά, μετά από τρία χρόνια απουσίας, αγωνίστηκε με το εθνόσημο ο Μαντί Καμαρά. Το international break έφερε τον Αφρικανό χαφ του ΠΑΟΚ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Καμαρά όχι μόνο αγωνίστηκε μετά από τρία χρόνια με τη φανέλα της Εθνικής Γουϊνέας, αλλά βρέθηκε και στην αρχική σύνθεση της ομάδας του. Μπορεί η Γουϊνέα να μην κατάφερε να πάρει βαθμό στο χθεσινό (6/9) παιχνίδι κόντρα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ήταν από τους διακριθέντες.

Ειδικότερα, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταγράφοντας γεμάτο 90λεπτό μετά τις 12 Οκτωβρίου 2021, όταν η ομάδα του ηττήθηκε με 1-4 από το Μαρόκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αριθμοί του Καμαρά από την εμφάνισή του στο Στάδιο των Μαρτύρων της Πεντηκοστής στην Κινσάσα.

Ο Καμαρά βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-1-4-1 και φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό «7» είχε κομβικό ρόλο στη μεσαία γραμμή της Γουϊνέας. Η ακρίβεια στις πάσες του έφτασε το 80% (42/53), ενώ προσπάθησε να «βρει» τους συμπαίκτες του με μακρινές μπαλιές, έχοντας έξι επιτυχημένες.

Δημιούργησε μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του, την οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του για να βρουν το πολυπόθητο γκολ. Κατέγραψε δύο πάσες-κλειδιά, αλλά και δύο επιτυχημένες ντρίμπλες (2/2). Βγήκε νικητής σε πέντε μονομαχίες, ενώ έχασε τη μπάλα 14 φορές, κερδίζοντας ένα φάουλ από τους αντιπάλους του.

Ακόμη ένα παιχνίδι θα δώσει ο Μαντί με την Εθνική Γουϊνέας, πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Τανζανία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών αγώνων για το Copa Africa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία