Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Εντυπωσιάστηκε με την εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφορικά με την πρόσφατη εμφάνιση της εθνικής Ρουμανίας κόντρα στην Ουκρανία στο EURO, έχοντας εντυπωσιαστεί από τη συνολική εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του. «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στην εθνική ομάδα, έχει μεγάλη σημασία. Έχει επίσης σημασία πώς υποστηρίζεται αυτή η ομάδα, τουλάχιστον από εκείνους που είναι κοντά της. Όλοι όσοι κατάφεραν να είναι γύρω από την εθνική ομάδα κατάφεραν να κάνουν μια αξιοσημείωτη προσπάθεια.

Όταν έχεις ένα υγιές σύνολο αυτομάτως έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Ουκρανία» επισήμανε ο Ρουμάνος τεχνικός σε δηλώσεις του, ρίχνοντας το βάρος στα υγιή αποδυτήρια και την ψυχολογία του αγωνιστικού τμήματος των Ρουμάνων. Πριν από το EURO, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέδωσε προειδοποίηση προς τον Ιορντανέσκου και τους παίκτες της εθνικής ομάδας, τονίζοντάς τους τη δυσκολία του ομίλου στον οποίο βρίσκεται η Ρουμανία ενώ εντόπισε από παρελθοντικές εμφανίσεις την έλλειψη ψυχικής δύναμης των Ρουμάνων ποδοσφαιριστών σε δύσκολες στιγμές.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εντυπωσιάστηκε από την πρόσφατη εμφάνισή της στο EURO κόντρα στην Ουκρανία και παραδέχτηκε ότι παρήγαγε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Τισουντάλι φωνάζει και πάλι «παρών»

Με έξι διαφορετικά πρόσωπα εν συγκρίσει με τον Παναθηναϊκό παρατάσσει τον ΠΑΟΚ στο Βόλο ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη δεύτερη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version