Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Επέστρεψε στις προπονήσεις η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ – «Κλείδωσε» το τελευταίο φιλικό

Δημοφιλή

Επιστροφή στο Παλατάκι για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League. Επίσης, η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι θα δώσει κόντρα στην Καρδίτσα το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή (27/9).

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Στο PAOK Sports Arena βρέθηκαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, ξεκινώντας προπονήσεις στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η Stoiximan Greek Basketball League ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, με εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ mateco (στις 5/10) και η προετοιμασία της ομάδας επικεντρώνεται πλέον σε εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διορθώσει ο Coach Massimo Cancellieri. Και σε αυτή την λογική, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, την ερχόμενη Παρασκευή (27/9) στην Καρδίτσα (18:00). Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena, ενώ δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) είναι στο πρόγραμμα της Τετάρτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Europa League

Έτοιμος δηλώνει ο ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα στο League Phase του UEFA Europa League, με τους Στέφαν Σβαμπ και...

Στην ίδια κατηγορία