Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Καλύβας

Δημοφιλή

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μάσιμο Καντσελιέρι, με τους «ασπρόμαυρους» να παρουσιάζουν επίσημα τον Ιταλό προπονητή, σε συνέντευξη Τύπου που λαμβάνει χώρα στο Παλατάκι, το μεσημέρι της Τρίτης (18/6).

Πριν πάρει το λόγο ο νέος κόουτς, ο Θανάσης Χατζόπουλος τον καλωσόρισε στους «ασπρόμαυρους», εξηγώντας ότι ήταν εύκολη απόφαση για τον ίδιο να επιλέξει τον Καντσελιέρι.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι το σταφ θα στελεχωθεί και με τον Αστέριο Καλύβα, που θα βοηθάει στο σκάουτινγκ των παικτών.

Όπως είπε στην αρχική του τοποθέτηση:

«Είναι μια χαρούμενη στιγμή για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Έχω τη χαρά να καλωσορίζω τον καινούριο μας προπονητή, όπως και τον κύριο Μπούτσκο που επανέρχεται στην ομάδας, μετά από ένα διάλειμμα. Θα μας βοηθήσει τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το σταφ θα στελεχωθεί και με τον κύριο Καλύβα, ο οποίος θα μας βοηθήσει στο σκάουτινγκ των παικτών. Φυσικά ο Μπάμπης Καραίσκος παραμένει δίπλα μας, μόνιμη δύναμη στην ομάδα.

Η απόφαση ήταν εύκολη. Με το που μιλήσαμε κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με πάθος, που αγαπάει το μπάσκετ. Είναι εργασιομανής. Θεώρησα ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος να έρθει με διαφορετική φιλοσοφία και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και τις επιλογές του στο ρόστερ. Θα δώσω το λόγο στον κόουτς για να κάνει τις τοποθετήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν σκέφτεται να πουλήσει τον Γιαμάλ η Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν, ότι στο Παρίσι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, για την μετά Εμπαπέ εποχή και...

Στην ίδια κατηγορία