Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσημα στην Φαμαλικάο ο Ράφα Σοάρες (pic)

Ο Ράφα Σοάρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αφού η Φαμαλικάο ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ. Ο 29χρονος μπακ επιστρέφει στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Φαμαλικάο, με τους Πορτογάλους να καλωσορίζουν τον Ράφα Σοάρες.

Ο πρώην -πλέον- μπακ του ΠΑΟΚ προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φαμαλικάο, τονίζοντας ότι η εξέλιξη που παρουσιάζει η Φαμαλικάο τα τελευταία λόγια ήταν ο λόγος που επέστρεψε στην πατρίδα του.

«Προέκυψε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Πορτογαλία και η επιλογή της Φαμαλικάο ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Η ομάδα έχει κάνει αξιοσημείωτα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια.

Έρχομαι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου γιατί εδώ παίζουν ο Ροσίνα και Ζιλ Ντίας που είμαστε φίλοι», ανέφερε ο Πορτογάλος μπακ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version