Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσημο του Ουρτάδο στον ΠΑΟΚ (pic)

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline αναφορικά με το νέο μεταγραφικό όνομα που εισήλθε στην ειδησεογραφία των «ασπρόμαυρων», διαπραγματεύσεις έγιναν με γνώμονα την απόκτηση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο από τη Γουότφορντ. Επί της ουσίας, ο Κολομβιανός φορ προορίζεται για τον ΠΑΟΚ Β με το deal να αφορά δανεισμό ενός έτους ενώ συνάμα αναμένεται να υπάρξει και ρήτρα απόκτησης του 20χρονου ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι.

Στα αξιοσημείωτα πως η αγγλική ομάδα προχώρησε και επισήμως στην ανακοίνωση του δανεισμού του στον Δικέφαλο, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και την ύπαρξη ρήτρας αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τοποθέτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί.

Η ανακοίνωση των Άγγλων: «Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Χόρχε Ουρτάδο, συμφώνησε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός, με τον ελληνικό σύλλογο να έχει οψιόν αγοράς. Ο 20χρονος θα περάσει τη σεζόν 2024/25 με τους κατόχους του τίτλου της Super League Ελλάδας.

Ο Κολομβιανός διεθνής εντάχθηκε στη Γουότφορντ από τη Ρεάλ Καρταχένα τον Οκτώβριο του 2022 και έκτοτε έχει περάσει ως δανεικός στις Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και Γκίλινγκχαμ. Έκανε το ντεμπούτο του στους Χόρνετς στη νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας των Εμιράτων τον Ιανουάριο του 2024, μπαίνοντας ως αλλαγή και παρέχοντας την ασίστ στον εκ των υστέρων νικητή του Τομ Ντέλε-Μπασίρου.

Καλή τύχη, Χόρχε!».

 

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως η έλευση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο πρόκειται να διευρύνει τους Κολομβιανούς ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει συνολικά ο ΠΑΟΚ δεδομένου ότι συνιστά τον τρίτο από την εν λόγω χώρα μετά τους Αντόλφο Βαλένσια και Ντιέγκο Χινκάπιε. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια το επικείμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Δικεφάλου δόθηκε δανεικός από τη Γουότφορντ στις Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν (Κολομβία), New York Red Bulls (Αμερική) και Τζίλιγχαμ (Αγγλία). Την περσινή σεζόν κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε League 2 και FA Cup στην Αγγλία, με τη χρηματιστηριακή του αξία να μένει στάσιμη στις 700 χιλιάδες ευρώ το τελευταίο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version