Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις σήμερα (8/12) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά την ολιγοήμερη άδεια. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Λάρνακα της Κύπρου και επέστρεψε στη βάση της την περασμένη Τρίτη (6/12).

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το ρεπό τους με ένα σύντομο ταξίδι, ενώ άλλοι παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Καλαμάτα την επόμενη εβδομάδα (14/12, 16:00).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Λάρνακα ο ΠΑΟΚ έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια, αποσπώντας ισάριθμες νίκες. Κέρδισε την Ασντόντ, την ΑΕ Λεμεσού και τον Άρη Λεμεσού κάνοντας πειστικές εμφανίσεις και δίνοντας την ευκαιρία στον Ράζβαν Λουτσέσκου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλο σχεδόν το ρόστερ.

Σε διαδικασία επιστροφής σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος στην Κύπρο ακολουθούσε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί κι αυτός στις προπονήσεις, μετά τους Νάρεϊ και Τσαούση, που είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν δριμύτεροι.



Τελευταία νέα

Αυτό που δεν θα έκανε ο… παλιός κανονικός Λουτσέσκου

Το καλοκαίρι τελείωσε εποχικά και ποδοσφαιρικά. Είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες που παίχθηκε το ποδόσφαιρο μέσα στο καλοκαίρι και...

Στην ίδια κατηγορία