Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

O Ίνγκασον επιστρέφει ως αντίπαλος

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15.09), με τον Ντιέγκο Αλόνσο να υπολογίζει σε όλο το γκρουπ ποδοσφαιριστών του.

Το «παρών» για πρώτη φορά στην αποστολή των «πράσινων» δίνει και ο Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη κατόπιν της θητείας του στους «ασπρόμαυρους» αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ως αντίπαλος του Δικεφάλου. Ο Ισλανδός έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς κατέκτησε 1 αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξε και αρχηγός του Δικεφάλου έχοντας γράψει συνολικά 148 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2023 με προορισμό τη Δανία και τη Μίντιλαντ όπου ο ίδιος ανέφερε πως αποχωρεί κυρίως για οικογενειακούς λόγους, αφού ήθελε να είναι κοντά στην πατρίδα του.

Ωστόσο, αυτοί οι λόγοι φαίνεται πως ένα χρόνο μετά… λύθηκαν, καθώς ήρθε και πάλι στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο ενόψει ΠΑΟΚ:

Περισσότερα σε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία