Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Επιστροφή στα… διπλά βάσανα

Σε ρυθμούς… προετοιμασίας έχει μπει για τα καλά ο ΠΑΟΚ ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχίζοντας τα προγράμματα προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Βλέποντας τον Τόμας Μουργκ να ακολουθεί θεραπεία δεδομένου του χτυπήματος που δέχθηκε προ λίγων ημερών, ο Ράζβαν Λουτσέσκου με το πέρασμα του καιρού εντάσσει στην καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος και κομμάτια τακτικής.

Μπορεί η σημερινή (23.06) συνάντηση των ασπρόμαυρων «να περιελάμβανε μόνο μια προπόνηση, αλλά το τεχνικό επιτελείο φρόντισε να είναι… δυνατή», ο ΠΑΟΚ επιστρέφει εκ νέου στα «διπλά» βάσανα έχοντας ανανεώσει δις το «ραντεβού» του καθώς θα δουλέψει στη Νέα Μεσημβρία τόσο στις 09:30 όσο και στις 18:45.

Όσο για την προπόνηση της Κυριακής; Το ποδόσφαιρο βρέθηκε στο επίκεντρο. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, με ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, το άλλο έδινε έμφαση στην λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version