Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Επιστροφή στο Χορστ και στα… βάσανα

Δημοφιλή

Day Off επιφυλάσσει το πρόγραμμα που ΠΑΟΚ κατόπιν ολοκλήρωσης του χθεσινού (29.06) «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας πριν την αναχώρηση του αγωνιστικού τμήματος για το Χορστ της Ολλανδίας. Ένα ακόμα, γεμάτο δουλειά πρόγραμμα για τους παίκτες του Δικέφαλο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Γιόνι Ότο να βγάζει μέρος της προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του δείχνοντας πως ανεβάζει στροφές. Στα αξιοσημείωτα δε πως ο Ρουμάνος τεχνικός ενέταξε στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και ακόμη ένα… στοιχείο δεδομένου πως οι στατικές φάσεις ενσωματώθηκαν στο μενού.

Με πτήση στο Ντίσελντορφ το πρωί της Δευτέρας (01.07) και οδική αναχώρηση για το «PARK Hotel» όπου και θα φιλοξενηθεί για 15 συνολικά ημέρες το αγωνιστικό τμήμα αναμένεται να εκκινήσει τον δεύτερο κύκλο της προετοιμασίας του στις Κάτω Χώρες ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Αναφορικά με την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικές αναμετρήσεις με ΑΕΚ Λάρνακας (03.07) και Χιμπέρνιαν (07.07), με την υποσημείωση πως αμφότερα τα «τεστ» θα λάβουν χώρα στο ίδιο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο «Sportpark Kerkebos» της Σβόλγκεν που απέχει ελάχιστα από το Χορστ.

Όπως ενημερωθήκατε μάλιστα αναφορικά με τις μεταγραφικές ζυμώσεις των «ασπρόμαυρων», έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την υπό καθεστώς δανεισμού αποδέσμευση των Λευτέρη Λύρατζη και Αντρέ Ρικάρντο. Βάσει των όσων επισημάνθηκαν από το FORZAonline και τις ασφαλείς πληροφορίες που εξασφάλισε αναφορικά με τον πρώτο, οδεύει προς Μποαβίστα δεδομένης της εμπιστοσύνης που εισέπραξε από τον Κριστιάνο Μπάτσι (σ.σ νυν τεχνικό του πορτογαλικού κλαμπ) και της αμοιβαίας συμπάθειας που τρέφει ο ένας για τον άλλο κατόπιν της συνύπαρξής τους στον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά για τον Αντρέ Ρικάρντο; Φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα από ομάδα της Κεντρικής προς Βόρειας Ευρώπης και συνεπώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τηλεόραση θα βαφτεί «ασπρόμαυρη»!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Kαι...

Στην ίδια κατηγορία