Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Επιστροφή του Ford Fiesta το 2026;

Δημοφιλή

Το Ford Fiesta είναι από τα μοντέλα που έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Ξεκίνησε από το 1976 και είχε πάντα ψηλά στην ιεραρχία των αξιών του τη σπορ διάσταση. Σε μια κατηγορία, αυτή των μικρών, που έγινε τόσο αγαπητό από το κοινό, που δημιούργησε ένα μεγάλο κενό όταν η Ford ανακοίνωσε ότι το αποσύρει από την αγορά, το 2023.

Για τους φίλους του Fiesta υπάρχει κάποιο φως στο βάθος του τούνελ, καθώς οι φήμες το θέλουν να επιστρέφει. Ανεπιβεβαίωτες μεν, αλλά δίνουν ελπίδα, καθώς η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με νέα ηλεκτρικά μοντέλα από το 2026.

Οι εικασίες για την επιστροφή του Fiesta φαίνεται να έχουν μια βάση, τόσο με τις παραπάνω θεωρίες, όσο και με το γεγονός ότι αφορά ένα δυνατό, ιστορικό όνομα, το οποίο μπορεί να αποτελέσει θέλγητρο για επίδοξους μελλοντικούς αγοραστές της κατηγορίας των μικρών ηλεκτρικών μοντέλων.

Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που έκανε η Renault, αναβιώνοντας το θρυλικό «5» και όχι μόνο χρησιμοποιώντας το όνομά του, αλλά και στοιχεία της αισθητικής του, με τη νέα γενιά να είναι πιο… vintage.

Όσον αφορά το μελλοντικό Ford Fiesta και το πώς είναι πιθανό να μοιάζει, μας δίνει μια ιδέα ο Nikita Chuicko, παρουσιάζοντας ένα ψηφιακό σχέδιο του μοντέλου, αυτό που σας παρουσιάζουμε με τη σειρά μας στο συγκεκριμένο θέμα.

Χρησιμοποιεί στοιχεία από τα μοντέλα που υπάρχουν στη γκάμα της Ford, εμπλουτίζοντας την αισθητική με λεπτομέρειες που συναντάμε σε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όπως η κλειστή μάσκα και οι κρυφές χειρολαβές για χάρη της βελτίωσης της αεροδυναμικής και κατ’ επέκταση της αυτονομίας.

Φυσικά ανάμεσα στους ανταγωνιστές που θα μπορούσε να έχει εφόσον προχωρήσει το project, είναι το VW ID.2, αλλά και το Cupra Raval. Πιθανότατα το επερχόμενο μικρό ηλεκτρικό να έχει απόδοση από 100 έως 150 ίππους και αυτονομία που θα ξεπερνάει τα 400 χιλιόμετρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Μπακαγιόκο μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι πιο απλά...

Στην ίδια κατηγορία