Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιτυχία για ΠΑΟΚ ακόμη κι αυτό το 3-2

Δημοφιλή

Τα καλοκαιρινά παιχνίδια είναι εντελώς, μα εντελώς διαφορετικά. Είναι τόσο πολύ δύσκολα, όσο και κρίσιμα αφού παίζονται τόσο πρόωρα στη σεζόν. Εννοείται ότι το καλοκαίρι παίζεις μόνο για το αποτέλεσμα και όλα τα άλλα έπονται.

Εννοείται ότι ένα αποτέλεσμα ΠΑΟΚ-Μπόρατς 4-0 θα ήταν πολύ καλύτερο από το 3-2 το οποίο τώρα πρέπει να διαχειριστούμε. Έτσι όμως όπως κύλησε αυτός ο αγώνας, με τόσα λάθη και αναποδιές ακόμη και αδικίες από τους διαιτητές (πάλι με VAR χάθηκε φάση οφσάιντ σε βάρος του ΠΑΟΚ) το τελικό 3-2 αποτελεί επιτυχία της ομάδας και της δίνει προβάδισμα, ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά είχε. Είναι σπουδαία υπόθεση για τον ΠΑΟΚ το ότι θα πάει στη Βοσνία για δύο αποτελέσματα, ενώ κι αν χάσει με ένα γκολ διαφορά θα πάει στην παράταση.

Το καλοκαίρι οι διαφορές μέσα στο γήπεδο μειώνονται και οι εκπλήξεις είναι πιο πιθανές από ότι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Γενικά συμπεράσματα δεν πρέπει να βγαίνουν σε αυτά τα πρώτα-πρώτα παιχνίδια. Αλίμονο. Η ομάδα και ο προπονητής ξέρουν και στο κάτω-κάτω ο ΠΑΟΚ λόγω ιδιοσυγκρασίας καλύτερα να πηγαίνει σε ένα ματς χωρίς τον απόλυτο αέρα του φαβορί και με δεδομένη την πίεση, αλλά και το δημιουργικό άγχος που πάντα βοηθάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία