Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της FORZA ο Δημήτρης Γιαννούλης

Δημοφιλή

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για το μέλλον του, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της FORZA. Η κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος, ανέφερε στο ρεπορτάζ της για τον Γιαννούλη, ότι το όνομα του 28χρονου μπακ έχει συζητηθεί στις μεταγραφικές συσκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο προτεραιότητα του Έλληνα μπακ είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Ο Γιαννούλης στη συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί κρούση από ελληνικές ομάδες, όμως τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

«Προτάσεις δεν έχω ακριβώς. Έχω ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γενικότερα στην Ελλάδα απλά αυτό που έχω πει και έχω σκεφτεί είναι ότι δεν είναι προτεραιότητα μου να γυρίσω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα κάτσω να συζητήσω μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και θα σκεφτώ ποιο θα είναι το μέλλον.

Είμαι σε μια καλή ηλικία ακόμα και έχω να δώσω πολλά πιστεύω οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις, δεν ξέρεις τι γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή του ο 28χρονος μπακ που μένει ελεύθερος από τη Νόριτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία