Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Eποχή Γκαρθία Πιμιέντα στη Σεβίλλη

Δημοφιλή

Η Σεβίλλη επιβεβαίωσε τη συνεργασία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον πρώην προπονητή της Λας Πάλμας, Χαβιέρ Γκαρθία Πιμιέντα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Πάντως, το δεύτερο έτος του συμβολαίου θα εξαρτηθεί από την επίτευξη μιας σειράς στόχων.

Η προπονητική καριέρα του Πιμιέντα σε επίπεδο ανδρικών ομάδων στη La Liga είναι σύντομη, καθώς ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου το 2022. Τότε τον κάλεσε η Λας Πάλμας που έπαιζε στη Β΄ κατηγορία. Αφού έχασε την άνοδο στα πλέι οφ, την επόμενη σεζόν οδήγησε τους «Νησιώτες» στα σαλόνια της ισπανικής Λίγκας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Σεβίλλης επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες με στοίχημα τη ριζική αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού των Ανδαλουσιανών.

«Η Σεβίλλη έφτασε σε συμφωνία με τον Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθία Πιμιέντα (Βαρκελώνη, 3 Αυγούστου 1974) για να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας για τις επόμενες δύο σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία