Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερχεται η ώρα για… τιμωρίες των διαιτητών

Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είχαμε πολλά και μεγάλα λάθη από τους διαιτητές, οι οποίοι αντί να πηγαίνουν για ξεκούραση για να πάρουν το μάθημά τους, συνεχίζουν και παίζουν κανονικά και μάλιστα κάνουν και διπλά… μεροκάματα κάθε Σαββατοκύριακο. Κι έτσι καλλιεργείται η αίσθηση της ατιμωρησίας…

Ο λόγος; Οι διαιτητές στον πίνακα της Σούπερ Λίγκ είναι μόλις 18 και οι θέσεις (1ος, 4ος και VAR) σε κάθε αγωνιστική είναι 21. Οπότε τρεις διαιτητές παίζουν σε δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική (συνήθως στο VAR).

Υπό αυτές τις συνθήκες η ΚΕΔ δεν μπορεί να τιμωρήσει διαιτητές διότι δε θα βγαίνουν οι… υπηρεσίες.

Αυτό παύει να υφίσταται πλέον, αφού από την 4η αγωνιστική θα αρχίσουν να έρχονται και ξένοι διαιτητές. Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ, την 5η το Αρης – ΟΣΦΠ, την 6η τα ΑΕΚ – ΠΑΟ και ΠΑΟΚ – Άρης και την 7η το ΠΑΟ – ΟΣΦΠ.

Συν τοις άλλοις, όπως είπε ο Λανουά στο σεμινάριο των διαιτητών Σούπερ Λιγκ 2, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί κάποιους απ΄ αυτούς ως 4ους, ενώ όταν αρχίσει η Σούπερ Λιγκ 2 (τέλη Σεπτεμβρίου), θα μπορεί να ανεβάσει διαιτητές στη Σούπερ Λιγκ, που θα έχουν την πιστοποίηση του VAR.

Aυτό σημαίνει ότι ο πίνακας θα ανοίξει και για τον Λανουά θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να αφήνει στον “πάγο” για κάποιες εβδομάδες τους διαιτητές που προκαλούν με τα σφυρίγματά τους

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version