Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Έρχεται… καυτός Οκτώβριος

Δημοφιλή

Ένας Σεπτέμβριος γεμάτος ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει non stop από το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν αρκετά κρίσιμο για τον Δικέφαλο, καθώς διεκδίκησε την είσοδό τους στο League Phase του Champions League. Μπορεί το ευρωπαϊκό όνειρο να μην ήρθε ούτε φέτος, ωστόσο οι Πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο League Stage του Europa League, έχοντας μπροστά τους απαιτητικές αναμετρήσεις.

Από τα μέσα Αυγούστου ξεκίνησαν για τους «ασπρόμαυρους» οι διπλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ συνεχίστηκαν και μέσα στον Σεπτέμβρη. Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο ανανεωμένο Europa League δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 3-1 από τη Γαλατασαράι, ενώ ακολούθησε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τον Άρη.

Αναμφίβολα, ο Σεπτέμβριος δεν κλείνει με ιδανικό τρόπο, καθώς ο Δικέφαλος μέτρησε διαδοχικές ήττες. Παρόλα αυτά, η σεζόν 2024-2025 βρίσκεται ακόμη στην αρχή και ακολουθούν πολλά και κρίσιμα παιχνίδια και στις δύο διοργανώσεις.

Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν πέντε παιχνίδια εντός του Σεπτεμβρίου, μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στη Super League βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, απέχοντας έναν βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου:

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: 1-2
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: 0-0
Βόλος-ΠΑΟΚ: 1-4
Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: 3-1
ΠΑΟΚ-Άρης: 0-1

Όσον αφορά το Europa League, εκεί το League Phase βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (3/10) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Στεάουα στη 2η αγωνιστική.

Ο Οκτώβριος θα είναι κρίσιμος μήνας για τον Δικέφαλο, καθώς θα δώσει δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απέναντι σε Στεάουα (3/10) και Βικτόρια Πλζεν (24/10) στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έρθει αντιμέτωπος με τον Λεβαδειακό (6/10), την ΑΕΚ (20/10) και τον ΟΦΗ (27/10).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Μπακαγιόκο μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι πιο απλά...

Στην ίδια κατηγορία