Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Έρχεται σημαντική Γ.Σ για τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, που ενημέρωσε μέσω αυτής πως στις 14 Οκτωβρίου 2024 έχει οριστεί Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ (PAOK SPORTS ARENA).

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του επισημαίνεται ότι: Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού, καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Γενική Συνέλευση, την 14η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ (PAOK SPORTS ARENA), επί της οδού Αντ. Τρίτση, αρ. 12, με τα παρακάτω ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2023 (01.01.2023 – 31.12.2023), έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή των μελών του ΔΣ
2. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2025
3. Έγκριση Ορισμού Τριμελούς Επιτροπής Διοίκησης ΤΑΑ Πετοσφαίρισης
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ τωνταμειακώς τακτοποιημένων μελών (½). Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την 21η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, οπότε βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων μελών.

Καλούνται τα μέλη του σωματείου το αργότερο έως 11.10.2024 να τακτοποιηθούν οικονομικά καταβάλλοντας την συνδρομή τους στον για να αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη ΓΣ. Επίσης καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως πέντε (5) ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τζόλη εσύ σούπερ σταρ

Περίπου 6.500.000 ευρώ στοίχισε ο Χρήστος Τζόλης στη Μπριζ, η οποία τον απέκτησε πριν από τρεις μήνες από τη...

Στην ίδια κατηγορία