Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχονται Τούμπα οι Ιρλανδοί

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στο Europa League, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αντιμετωπίζουν στα Play Off της διοργάνωσης τη Σάμροκ Ρόβερς, για μια θέση στο League Stage.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ), η UEFΑ έκανε γνωστό πως η πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (22/8), στις 20:30.

Μάλιστα, οι οπαδοί των Ιρλανδών ετοιμάζονται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αφού δημοσιεύθηκε ήδη μια λίστα προεγγραφών για τα εισιτήρια της πρώτης αναμέτρησης.

Σε αυτή σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει πτήση τσάρτερ για τους οπαδούς, που θα πρέπει να φροντίσουν μόνοι τους για το ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά και πως ενδεχομένως θα χρειαστεί ο αριθμός ταυτότητας και διαβατηρίου, λόγω των μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάσει τον κανονισμό της UEFA, η Σάμροκ Ρόβερς δικαιούται το 5% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, δηλαδή περίπου 1.400 εισιτήρια, αν και θεωρείται δύσκολο να τα εξαντλήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version