Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Εσπασε το μπλόκο της Λιβαδειάς, ξανά κορυφή ο ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ συνάντησε μεγάλες δυσκολίες στη Λιβαδειά, γλίτωσε από το πέναλτι του Μπάλτσι και στο 86΄ ο Καμαρά έλυσε το γόρδιο δεσμό, φθάνοντας και στο 2-0 με το πέναλτι του Σβαμπ.

Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με τη Στεάουα και μοιραία η ομάδα του εμφανίστηκε, στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον, με έλλειψη συνοχής.

Επρεπε το χρονόμετρο να σημαδέψει το 35΄, προκειμένου ο ΠΑΟΚ ν΄ απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Γκαραβέλη. Ο Τισουντάλι βρέθηκε σε καλή θέση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Τσοκάι κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 40΄ ο Μπακαγιόκο έκανε σοβαρό λάθος, δίνοντας στον Ζίνι την ευκαιρία να απειλήσει τον Κοτάρσκι, αλλά ο επιθετικός του Λεβαδειακού σούταρε άουτ.

Στο 51΄ ο Τσάπρας έδιωξε σε κόρνερ το γύρισμα του Βιεϊρίνια και δέκα λεπτά αργότερα ο Γκαραβέλης μπλόκαρε το σουτ του Γκόμεζ.

Στο 70΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκμαίευσε ο Γιαννιώτας από τον Γκόμεζ. Ο Μπάλτσι ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Τη λύση τελικά για τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Καμαρά στο 86΄, ο οποίος με κεφαλιά σκόραρε, αξιοποιώντας τη σέντρα του Βιεϊρίνια.

Στις καθυστερήσεις ο Σβαμπ πέτυχε το 2-0 με πέναλτι (χέρι του Λιάγκα σε σουτ του Κωνσταντέλια).

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Μορέιρα, Τσοκάι, Μεχία (64΄ Πλέγας), Πεντρόζο (64΄ Κωστή), Ζίνι (53΄ Γιαννιώτας), Μπάλτζι, Ρόμο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (46’ Βιεϊρίνια), Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο (60΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (71΄Ντεσπόντοφ), Μουργκ (71΄ Κωνσταντέλιας), Σορετίρε (60΄ Τάισον), Τισουντάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version