Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή ο Καμαρά;

Δημοφιλή

Η διαμάχη του Μαντί Καμαρά με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, τη Γουϊνέα, φαίνεται πως τελειώνει, καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Αφρικανός χαφ είχε μείνει εκτός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, λόγω έντονης διαφωνίας που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Καμπά Ντιαβαρά, ο οποίος δεν τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της Γουϊνέας στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Μπορεί να έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα, αγωνιζόμενος από το 2018, ωστόσο τα τελευταία τρία χρόνια δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να επιστρέψει ο Μαντί Καμαρά στα 27 του στην Εθνική Γουϊνέας ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Γουϊνέα θα δώσει δύο παιχνίδια για την προκριματική φάση κόντρα σε Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (2/9) και Τανζανία (10/9) και δεν είναι απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή ο χαφ του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γκόμεζ: «Το γκολ της ΑΕΚ είναι φάουλ»

Ο τεχνικός του Βόλου Χοακίν Γκόμεζ στάθηκε στη διαιτησία του Φωτιά. Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας τόνισε χαρακτηριστικά...

Στην ίδια κατηγορία