Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμάζουν κορεό για ΠΑΟΚ οι της Γαλατά

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ κινείται η Γαλατασαράι ενόψει της πρεμιέρας των δύο ομάδων στο League Phase του UEFA Europa League, με το φίλαθλο κοινό της να «οργανώνεται» λίγες ώρες πριν τη σέντρα της ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για ανάρτηση κορεό στις εξέδρες του RAMS Park που αναμένεται κατάμεστο ενόψει της «μάχης» με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου, με το FORZAonline να περνά από αυτοψία το στάδιο όπου αναμένεται να φιλοξενήσει τον Δικέφαλο στην επιστροφή του στην εν λόγω διοργάνωση.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση του πυρήνα οπαδών της Γαλατασαράι ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ:

Αναφορικά με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους προς Κωνσταντινούπολη περνώντας τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, με τον Στέφαν Σβαμπ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να επισημαίνει ότι «γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά, γιατί θα μας πιέσουν με τον κόσμο τους, αλλά και ο κόσμος μας θα είναι εδώ και μπορεί να κάνει εξίσου… φασαρία».

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα χερσαία σύνορα πραγματοποιούνται έλεγχοι τύπου αεροδρομίου, που είναι ιδιαίτερα χρονοβόροι. Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30. Στους κατόχους εισιτηρίων 1st Class θα έρθει email, στην διεύθυνση που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου, με ειδικές οδηγίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Περνούν τα σύνορα τα λεωφορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Οι ώρες κυλούν και η σέντρα για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην League Phase του UEFA Europa League πλησιάζει,...

Στην ίδια κατηγορία