Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για επιστροφή ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον τραυματισμό του στο Copa America τον Ιούλιο, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή στα καθήκοντά του στην Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή, μετά από την απουσία δύο μηνών.

Είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια καριέρας του Λιονέλ Μέσι, που απουσιάζει από τα γήπεδα για δύο ολόκληρους μήνες. Τον Ιούλιο , την ημέρα που η Αργεντινή πανηγύρισε το Copa America, ο Μέσι αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο, γεγονός που τον κράτησε εκτός τόσο καιρό.

Την Κυριακή 15/9, η Ίντερ Μαϊάμι υποδέχεται την Φιλαδέλφεια Γιούνιον και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι πίσω στην δράση. Μπορεί να είχε ειπωθεί πως μία λοίμωξη στον λαιμό του , πιθανώς να τον καθυστερούσε, αλλά ο GOAT συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, με τον προπονητή του, Τάτα Μαρτίνο, να επιβεβαιώνει την καλή του κατάσταση. «Είναι καλά, χθες επέστρεψε στην προπόνηση. Είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι, θα έχουμε και πάλι στην ομάδα τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο Μαρτίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version